Brodit

Over Brodit

De basis van Brodit ligt bij de welbekende ProClip. Deze is ontwikkeld omdat men niet in het dashboard wil schroeven. Met de ProClip genereer je een platform waar alles op gemonteerd kan worden. Zo blijft het dashboard onbeschadigd. Brodit Zweden heeft over de hele wereld connecties. Korte lijnen zorgen ervoor dat er snel en voor vrijwel ieder type auto meerdere ProClips snel leverbaar zijn.

Daarnaast is Brodit al sinds jaar en dag de leverancier van toestel specifieke houders. Deze houders kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Zowel passief, actief met sigarettenplug en losse draadjes zijn beschikbaar. Bij de laatste variant kan de voeding professioneel weggebouwd worden.

Nieuw bij Brodit

De laatste jaren is Brodit zich ook meer en meer gaan richten op projecten. Heeft een opdrachtgever bepaalde wensen, Brodit maakt alles precies op maat. Hier zijn uiteraard wel regels aan verbonden. Om de productie op te starten moeten er wel aantallen besteld worden, wat vaak bij projecten geen probleem.

Brodit ontwikkelt en produceert zijn producten in Karlsborg, Zweden. Ze exporteren naar ongeveer 35 landen.

Brodit

Producten

beeld